Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


Teaterkompaniet  KRABATENE 25 år 1994-2019


DU RINGER - VI BRINGER ...

Forestillinger som kan bestilles i 2018-19:

PLING VAKEN av Irene Ahnéll og Elisabeth Moseng

Klara får ikkje sove. Ho gjer alt ho kan for å få det til, som å drikke litt ekstra vatn, ta ein ekstra tur på do og prøve å få mamma til å syngje endå ein nattasong. Men same kva Klara gjer, er ho like pling vaken.

Og det blir ikkje enklare når monsteret i skåpet heller ikkje får sove!

Vi dreg rundt med framsyninga der den får plass, men og med eit ellevilt og lystig forfattarbesøk som eit supert alternativ:) Boka kan kjøpas via Krabatene.

Da e forfattaren sjølv som spelar, i godt lag med Mette S. Tønseth

RØD NESE - en klovn blir til

Klær. Sminke. Stort smil og røde kinn. Men hvor er nesen?

Jakten begynner, og den røde nesen må på plass før klovnen er klar. En ordløs, poetisk og musikalsk forestilling inspirert av filosofien om tradisjonell klovning. Uttrykk med kropp og mimikk, undring, teatermagi og en dose humor. Vi skaper en magisk liten verden basert på lek, fantasi og godt gammeldags klovneri.

Forestillingen passer for folk med både små og store sko, og er tilrettelagt for de minste.

Med Hanne Mellingen eller Irene Ahnéll

ASTRID & EG

Pippi. Emil. Lotta. Karlson på taket. Marikken. Alle disse - og mange flere - kjenner vi jo. Men hvor godt kjenner vi damen som skapte dem alle? Damen som skapte magiske og eventyrlige historier, figurer og univers som fengsler og fenger både gårsdagens og dagens barn?

I denne forestillingen blir du kjent med denne fantastiske forfatteren - nemlig Astrid Lindgren. For Astrid, hun var et eventyr i seg selv!

Fra 5 år. Varighet 45 minutter. Manus/ regi: I. Ahnéll. Med Mette S. Tønseth & Irene Ahnéll

 Målfrid Masa har en seriøs, alvorlig og voksen jobb og det tar seg slett ikke ut å løpe rundt å

leke og tulle. MenMålfrid Masa syns det er kjempekjedelig å være voksen og alvorlig hele tiden, og har derfor skulket den viktige jobben

sin. Og nå sniker hun rundt i barnehager og andre steder der det finnes barn, for å leke, tulle, synge og danse i all hemmelighet. Også hun har pakket kofferten sin med rare og gøye ting og klær, og får endelig sjansen til å kle seg ut og leke.

Forestillingens tema er viktigheten av

å beholde fantasien og lekelysten som både barn og voksen. En musikalsk, leken

og interaktiv forestilling med fargerike kostymer, herlig musikk og morsomme

sanger der publikum får være med å danse, synge og leke.

Fra 2 år. Varighet ca 40-45 minutter

Med Ramona Sulen/ Irene Ahnéll/ Mette S. Tønseth

ÅH DRA TE SALHUS

- en spaserstokkforestilling!

Ei herleg humørperle i musikalsk innpakking. Det synges om små gyldne øyeblikk, utstøtte enslige mødre, strile- og byliv. Det veksler mellom det sprelske, humørfylte til ettertenksomme, småfilosofiske betraktninger av de nære ting i livet. ’Viser ved veikanten’ er en kjærlighetserklæring til kystkulturen, Josef G. Larssen og Monrad Holm Jensen. I Larssens tekster får me både små humoresker og fine stemningsbilete, tonesatt av Holm Johnsen som kjenslevart fange alle nyanser.

Tekstene e full i almennmenneskjelege observasjonar, som e like aktuelle i dag som den gong dei vart skrivne. Framsyniga krydras óg med andre herlige viser i same sjanger

Med Ramona Sulen og Irene Ahnéll

MJAU!

Bli med på en musikalsk og morsom reise i kattenes verden. Møt krimkatten Gropius, gamle Jeronimus, dansepusen Bellarus og enda flere. Forestillingen er inspirert av musikalen Cats

og T. S. Eliot’s diktbok ”Å nærme seg en katt”. Leslie Egerer har komponert musikken, og manus/ tekster er skrevet av Irene Ahnéll.

Forestillingen fikk gode kritikker i Bergens Tidense ved premieren i 2012. 

Anb. fra 3-4 år. Varighet ca 35-40 minutter. Kan spilles både ute og inne. Med Irene Ahnéll & Ramona Sulen. På plakaten i hele 2018-19.

Alle forestillingene kan besøke deg der DU er, enten det er en barnehage, skole, bibliotek, kulturhus eller noe annet. Du ringer - vi bringer!

Tlf. 91 86 52 91 eller på e-post

[email protected] 


Ta kontakt for pris og annen info:)