Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


Teaterkompaniet  KRABATENE 25 år 1994-2019


Endelig!!

MYSTERIET I PEPPERKAKEBYEN ER TILBAKE!!

En suksess er tilbake!

Mysteriet i Pepperkakebyen hadde urpremiere i 2010 og mottok svært gode kritikker både i 2010 og 2011. Vi fikk supre tilbakemeldinger fra publikum som satte pris på en annerledes og nissefri forestilling med et viktig budskap.

I år kommer endelig forestillingen tilbake - i supersamarbeid med FYLLINGSDALEN TEATER!

Forestillingens tema:

Hva handler egentlig julen om? Hvert år fanger julestrien de fleste av oss i en eller annen grad. Vi samles om julen, men drukner medmenneskelighet og julens verdier i ideen om den perfekte høytid?

Handlingen:

Mysteriet i Pepperkakebyen er en juleforestilling full av sjarme, julestemning og magi. Målet er å etablere Bergens egen juleforestilling, med en historie hentet fra Pepperkakebyen.

Handlingen finner sted i Pepperkakebyen der bakermesteren har bakt det flotte pepperkaketreet som står klart til den store julefeiringen. En mørk natt knuses treet. Byfolket er i sjokk, er julen ødelagt? Inspektør NonStop er raskt på plass og mistanken rettes mot gamle Mulke-Monsen. Alle vet at han hater kos og hygge. Folket raser og Monsen settes i kakebu. Frøken Pomerans aner ugler i mosen, og sammen med lille Tusseladden finner hun løsningen, som overrasker alle. Motiv og gjerningsperson får innbyggerne i Pepperkakebyen til å se både hverandre og julen i et nytt lys.

Julen & sånn...

I SKRIVENDE STUND ER DET MIDTEN AV SEPTEMBER.....

OG KAKEMENNENE ER ALLEREDE PÅ PLASS I BUTIKKENE.....

"Smaken av jul!

Gløgg, marsipan, mandariner, pinnekjøtt...

Før gikk det jo an å glede seg til smaken av julemarsipan og ribbe, og når man endelig fikk

spise det, smakte det fantastisk.. Men folk spiser det jo pinadø i mange måneder, så når julen kommer smaker det bare helt... vanlig...

Det er jo helt håpløst!! Julemarsipan i oktober, hvem pokker sin idé var det? "Glede seg til jul?!"

- MulkeMonsen i Pepperkakebyen