Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


Teaterkompaniet  KRABATENE 25 år 1994-2019


LITTLE SHOP OF HORRORS

MANUS OG TEKSTER - Howard Ashman

MUSIKK                         - Alan Menken

BASERT PÅ FILMEN av Roger Corman, screenplay av Charles Griffith

OPPRINNELIG PRODUSERT av WPA Theatre (Kyle Renick, produsing director)

OPPRINNELIG PRODUSERT av The Orpheum Theatre, New York City ved WPA Theatre, David Geffen, Cameron Mackintosh og the Schubert Organization

VOKALARRANGEMENTER av Robert Billing

ORKESTRERING av Robby Merkin

LITTLE SHOP OF HORRORS ble opprinnelig regissert av Howard Ashman, med 'musical staging' av Edie Cowan

Det var med stor glede og skrekkblandet fryd at teaterkompaniet KRABATENE satte opp storsatsingen og 'grom-musikalen' Little Shop Of Horrors som jubileumsforestilling i forbindelse med fjorårets 20 års jubileum!


LITTLE SHOP OF HORRORS ble strålende mottatt av det bergenske publikum da den ble spilt på Cornerteateret i februar/ mars i år! Avisene trillet femmere og publikum jublet - og strømmet til Cornerteateret for å oppleve suksessforestillingen!

Suksessforestillingen ble headhuntet til Ole Bull Scene, og fikk nypremiere på Ole Bull Scene 7. mai, der tidligere Baba Nation-vokalist Erik Røe overtok rollen som den blodtørstige planten Audrey 2!


Little Shop of Horrors er en skrekkmusikal som både barn, ungdom og voksne fryder seg stort over. Musikalen er basert på filmversjonen fra 60-tallet, og ble filmatisert på nytt i 1986 med Steve Martin i en av de ledende rollene.

Handlingen i Little Shop of Horrors er frydefullt grusom: Vi møter Seymour Krelbourn, en nerd som jobber i en rufsete blomsterbutikk og som er opptatt av sjeldne planter. Butikken trues av nedleggelse og Seymour drømmer om jenta han elsker, Audrey. Hun på sin side, lever i et voldelig forhold med tannlegen Orin, men drømmer om et stille og fredelig liv på landet sammen med Seymour. En meget spesiell plante dukker opp fra det store intet, og blir fort et trekkplaster som får butikken til å blomstre. Seymour inngår en pakt med planten for å vinne Audrey. Men den merkelige planten trenger imidlertid blod for å overleve. Jo mer Seymour oppfyller plantens blodtørstige ønsker, jo flere av hans egne ønsker og drømmer går i oppfyllelse, men og blir stadig mer krevende i matveien...


Regi er ved Tore Christian Sævold, koreograf er Ann-Terese Aasen, Marte Synnevåg har laget sultne planter, og kapellmester er Tarjei Vatne. Scenografien har Even Kråkenes laget, og Irene Ahnéll står for kostymer og rekvisitter.

Alle bildene er tatt av Krabatenes 'hoff-fototgraf', Janneche Strønen

ved Fana Fotostudio